Premier tamburstav

 
Den seremonielle Tamburmajorstaven/ Drum Majors mace er sett på som et symbol på musikk og militær disiplin rundt om i verden. Tamburmajorens posisjon stammer fra den britiske hæren med trommeslag i 1600-tallet. Militære grupper utførte for det meste tallsamtaler og kampsignaler i løpet av denne perioden, og en fife og trommekorps, regissert av Tamburmajoren, ville bruke korte stykker for å kommunisere med feltenheter. Med ankomsten av militære korps rundt 1800-tallet ble stillingen til Tamburmajor tilpasset disse korps.
Tradisjonelt vil en militær Tamburmajor være ansvarlig for å forsvare trommeslagere og andre medlemmer i korpset, samtidig som de opprettholder disiplinen for hele korpset. Tamburmajorens posisjon er opptjent og han eller hun holdes i meget høy grad. Noen ganger ved pensjonisttilværelsen ville tamburmajoren bli presentert med sin Tamburstav som et minnesmerke og herding av deres tjeneste.
Vakkert utformet og håndlaget, har Premier Tamburstav et imponerende stort hode med hevede fasetter i strålende krom overfylt av en krone. 

​Staven leveres med fin fargerik snor med dusk til å fest på staven.
Kr: 3 490,-
Kjøp produktet