Verksted

Vi reparerer alle blåse - og slagverksinstrumenter. Besøk våre profesjonelle klarinett- og saxofonverksteder i Kirkegata 12, hvor du møter våre reparatører:


 
Lene Terese Beck, TLF: +47 94811237
Profesjonell oboist, klarinett-og oboreparatør. Lene har 5 års musikk-utdannelse fra Universitet i Bergen, Griegakademiet og Norges Musikkhøgskole. Hun har gått i lære hos Eric Leclerc samt studier hos oboprodusenten Rigoutat utenfor Paris.

Lene har faste kunder fra hele landet. Hun elsker en utfordring og synes det er ekstra morsomt å jobbe med treverk. Det aller beste er når kunder som etter en overhaling utbryter "Er dette mitt instrument? Så bra har det aldri vært " Da er vårt mål nådd.
Hun har jobbet her siden 2001.
 
Helge Hurum, TLF+47 22420810
Et kjent navn for mange. Helge har vært i musikkbransjen i mange år, som pedagog, storband-leder, komponist, arrangør og ikke minst saxofon- og fløyte-reparatør. Helge jobber mandag, tirsdag og onsdag hver uke.

Ring gjerne for avtale, Helge er en populær mann. Helge har jobbet her siden 1957!
 
Erik Olsen
Erik Olsen er messingrepratør med lang fartstid i bransjen. Holder til i Hurdal, hos oss hver tirsdag​. Reparerer også melodisk slagverk.
Jan Olsen
Jan Olsen er en av landets beste treblåsreparatører. Profesjonelle saxofonister har Jan Olsen øverst på listen når instrumentene trenger reparasjon. Han holder til i Hurdal - men reparerer instrumenter for oss.